STUDIO VLINDER

Ontpop je website!

Wat beogen wij met Studio Vlinder? 

Els en Dirk werken aan het "ontpop-je-website-traject".  Een hoofdzakelijk online traject waarbij we je ondersteunen in het creëren van je eigen unieke website.  Zo heb je alles zelf in handen en kan je website groeien met je ideeën!  

Als kleine ondernemer vonden wij in het platform van www.wix.com de ideale partner voor het uitwerken van onze websites.  Na bijna 10 jaar ervaring op het platform willen we jullie er ondersteuning aanbieden of zelf jullie website in ontwerpen.  

Wens je dat wij je website voor je maken ?  Vraag dan via het contact formulier onze tarieven aan. 

ELS & DIRK

ontpop je website bij studio vlinder

Els & Dirk vullen elkaar al jaren perfect aan.  Ook in Studio Vlinder.  

Creativiteit is bij Els de rode draad doorheen haar leven.  Als regentes plastische opvoeding en later als keramiste van Terre-Pure.  Het was een zoektocht om tot een krachtige website te komen met een bijhorende succesvolle webshop.  Haar ervaring bij het scheppen van sfeer online wil ze met jullie delen.  Ook helpt ze graag het verhaal van je zaak  op een unieke en duidelijke manier in beeld te brengen.

Dirk is als ondernemer/ambachtsman bij  "Anders Leven"  gepassioneerd door bouw- en interieur projecten. Hij werkte ook zelf zijn website uit.  Bij Studio Vlinder helpt hij je vol enthousiasme doorheen het website programma en leert hij je hoe er efficiënt mee te werken.

 

Als kleine ondernemer vonden wij in het platform van www.wix.com de ideale partner voor het uitwerken van onze websites.  Na bijna 10 jaar ervaring op het platform willen we jullie er ondersteuning aanbieden of zelf jullie website in ontwerpen. 

 

 

The butterfly said to the sun, ‘They can’t stop talking about my transformation. I can only do it once in my lifetime. If only they knew, they can do it at any time and in countless ways.’ – Dodinsky

De vlinder staat symbool voor:

"Doe wat je voelt te moeten doen.  Aarzel niet, wacht niet om te doen wat je voelt te moeten doen om jouw proces van transformatie verder door te voeren. Aanzie het leven licht en blij, maak je over niets zorgen en vlieg verder, de bloemen op je weg begroetend.

- Chirstiane Beerlandt

Onze missie is om met Studio vlinder te kunnen bijdragen in het proces van transformatie.  Samen een website creëren die volledig past bij je project/zaak/evenement.  Een website waarin je zelf je weg kan vinden, zelf aanpassingen kan aanbrengen,...een website die kan mee groeien met jezelf!

- Els & Dirk

 
Contact
  • Grijs Facebook Icon
  • Instagram